Goed gemaakt


Mijn ontwerpen voer ik uit met verbeelding, vindingrijkheid & inventiviteit. Ik ontwerp vooral in opdracht. De materialen die ik gebruik zijn zoveel mogelijk duurzaam en natuurlijk, waaronder hout, stof & leer. Dit zie je terug in de vele producten: lampen, kussens en andere interieuraccessoires.

HOUT

Dit is wel één van mijn meest favoriete materialen om mee te werken. Tijdens de opleiding bouwkunde zag ik wat de mogelijkheden zijn met hout. Oneindig veel!

Veel van de opdrachten in hout voer ik in eigen werkplaats uit, al was het alleen maar om de lekkere houtgeur. Maar gaat het om grote kasten of tafels, dan ontwerp ik in nauw overleg met de klant en wordt het door een andere partij uitgevoerd. Meestal een bedrijf waar ik al langere tijd zaken mee doe en altijd naar tevredenheid mee heb gewerkt. DailyLiving is tevens ontwerper en uitvoerder van de Wooden MyWorld ©2006. Deze houten landkaart van de wereld hangt enkele centimeters van de wand, waardoor er een mooi schaduweffect ontstaat. Voor meer informatie kijk hier.

STOF EN KUSSENS

De stof waar ik het meest mee werk om kussens van te maken, is velours van Kobefab. Deze katoenen velours heeft meer dan 200 kleuren, de kwaliteit is geweldig en het heeft een zeer hoge kleurvastheid. Zelfs na een wasmachine- en droogbeurt blijft het er als nieuw uitzien. 
Kijk onderaan deze pagina voor velours kussenkleuren, het aanvragen van een stofstaal en de prijzen.

Uiteraard werk ik ook met andere stoffen of kun je met een eigen stof langskomen voor bijvoorbeeld het bekleden van stoelen. Dus stel, je hebt nog een stoel en daar moet de zitting van vervangen of opnieuw gestoffeerd worden? Kom er mee langs en ik maak er weer iets moois van. 
Meer dan 200 kussenkleuren velours vind je helemaal onderaan.

LEER

Nog zo een fijn materiaal is leer. Hiermee werk ik sinds een paar jaar en heeft ook zo oneindig veel mogelijkheden. Het wordt steeds meer in mijn eigen ontwerpen toegepast. Maar heb je een eigen interieur of -accessoire idee met leer om te laten maken, laten we dan vooral eens in gesprek gaan.

OVERIGE MATERIALEN

Er wordt met veel meer materialen gewerkt, afhankelijk van de opdracht. Plastic proberen we wel zoveel mogelijk te vermijden.

Velours 01
Velours 02
Velours 03
Velours 04
Velours 05
Velours 06
Velours 07
Velours 08
Velours 09
Velours 10
Velours 11
Velours 12
Velours 14
Velours 15
Velours 16
Velours 17
Velours 18
Velours 19
Velours 20
Velours 21
Velours 22
Velours 21
Velours 22
Velours 23
Velours 24
Velours 25
Velours 26
Velours 27
Velours 28