Interieurontwerpen


In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat veel mensen op zoek zijn naar leefbare woonoplossingen. Met mijn ontwerpen en maakwerk speel ik hierop in. Vanuit mijn basis als bouwkundige ben ik in staat om een ontwerp vanuit bouwkundig, constructief en esthetisch perspectief aan te laten sluiten op de wensen van de klant. Na het maken van een afspraak onderzoeken we samen de specifieke problemen en bekijken we of we voor elkaar iets kunnen betekenen. Bij voorkeur maak ik een afspraak op de betreffende locatie.

DOEL

Het uiteindelijke doel is dat het woonprobleem leefbaar en praktisch wordt opgelost. Dit kan door: een kleuraanpassing in de ruimte, een andere inrichting met bestaand meubilair, een compleet nieuw interieur, of alleen mondelinge tips.

Wanneer je kiest voor een DailyLiving interieurontwerp, verwacht dan geen flashy computer animaties of super gelikte tekeningen. Wat je wel krijgt is een ontwerp met praktische oplossingen, werkbare tekeningen of een mondeling advies op locatie. Denk bij de tekeningen aan plattegronden en aanzichten, maatvoeringtekeningen, eventueel een moodboard en perspectiefschetsen. Dit alles afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Naast ontwerpen doet DailyLiving ook aan projectleiding. Stel: je gaat verbouwen, hebt een drukke baan en zit er eigenlijk niet op te wachten zo vaak thuis te moeten zijn voor de aannemers. Geef dit dan uit handen. DailyLiving houdt de (ver)bouw(ing) goed in de gaten volgens de gemaakte afspraken , het afgesproken budget en hoe het werk opgeleverd wordt. Alles in overleg met de aannemer(s) en jou als klant.

OPTIES

  1. Mondeling interieuradvies (vanaf €125,- voor het eerste 45 tot 60 minuten, daarna €125,-/uur.)
  2. Interieurontwerp met tekeningen (vanaf €550,- per ruimte, afhankelijk van grootte en inrichtingswensen)
  3. Projectleiding (Vanaf €350,- voor maximaal 3 uur binnen 5 werkdagen en daarna €125/uur) Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ga graag met je in gesprek om te kijken wat de beste optie voor jou is. Uiteraard is zo een eerste gesprek gratis, behalve de reiskosten.

Na het hier achterlaten van je vraag en gegevens neem ik binnen 24 uur contact met je op. (Behalve in het weekend en op feestdagen.)